Het bedrijf

Penta Management werd in 1998 opgericht door 5 ervaren consultants en groeide snel uit tot één van de meest gevraagde ondernemingen inzake consultancy en opleiding in people management. Vandaag bestaat Penta Management uit een stevig team van 7 senior consultants die, samen met de klanten, een globale en unieke oplossing uitwerken in verband met de ontwikkeling van human resources.

Penta Management wil een kenmerkende en blijvende verbetering van de gedragingen teweegbrengen in overeenstemming met de bedrijfscultuur van haar klanten. Dit doet ze door een globaal en pragmatisch antwoord te bieden in overeenstemming met de strategische visie van het bedrijf. De personalisering van de interventies garandeert de efficiëntie van het opleidingstraject.

Bovenop de resultaatgerichte visie wordt iedere actie van het Penta Management team gedragen door de waarden van het bedrijf d.w.z :
– streven naar individueel welzijn binnen het werkkader;
– ontwikkelen van teamgeest via gemeenschappelijke doelstellingen;
– toekomstgericht denken om zo groeimogelijkheden te ontwikkelen;
– aan de gestelde eisen voldoen of overtreffen;
– een optimale return on investment waarborgen.

Penta Management is erkend door de Brusselse en Waalse regio. De certificaten toegekend door Q4 en KMO portefeuille na onafhankelijke audits staan borg voor de kwaliteit van de interventies van Penta Management. Deze erkenning geeft aan onze klanten het recht op subsidies toegekend door de diverse regio’s.

Penta Management is gevestigd te Waterloo en elk jaar schenken meer dan 150 bedrijven hun vertrouwen. Hierbij worden kaderleden uit alle sectoren zowel nationaal als internationaal opgeleid en opgevolgd.